MY DANCE 2018


Firma AQX.sk predstavovala svoj tovar na tanečnej súťaži MY DANCE 2018, ktorá sa konala na Myjave 19 - 20 októbra 2018. Je to jednokolová celoslovenská súťažno-tanečná prehliadka tanečných súborov určená pre súbory zo základných umeleckých škôl a centier voľného času. Tento rok sa konal už krásny 11. ročník.

Súbory súťažia vo viacerých tanečných kategóriách, medzi ktorými nechýba ľudový tanec, scénický tanec, HIP-HOP, disco či show dance. Súťaží sa v troch vekových kategóriách - deti, juniori a mládež. Cieľom je motivovať tanečné súbory pôsobiace v základných umeleckých školách a centrách voľného času, a umožniť im predviesť výsledky ich práce pred publikom a ukázať svoje schopnosti a talent v priamej konfrontácii s inými tanečníkmi na pódiu.

V piatok 19. októbra sa súťažilo v disciplíne slovenský ľudový tanec, sobota 20. októbra zasa patrila malým choreografiám rozdeleným na scéniku a módne štýly, scénický tanec, disco tanec, otvorené choreografie, hip-hop a show dance.

Cieľom tejto súťaže je podpora rozvoja tanečných súborov, zvyšovať ich umeleckú úroveň, poukázať na nadväznosť výchovy a tvorby v detských a mládežníckych tanečných súboroch, popularizovať výchovu tanečným umením. Hlavne mladých tanečníkov a milovníkov tanca viesť k prehlbovaniu poznania ľudových tradícií a tanca všeobecne.

Keďže AQX.sk ponúka tanečnú obuv, odevy a doplnky pre všetky druhy a štýly tanca, na prehliadke sme ponúkali obľúbené cvičky značky Sansha, Sotes, PortDance, SoDanca určené pre začínajúcich ako aj skúsených tanečníkov, sneakers, jazzovky, topánky pre spoločenské tance (ballroom), tango.

Všetkým zúčastneným gratulujeme k úspechom a pedagógom prajeme veľa nových tvorivých a nápadov. Dúfame, že svojimi tanečnými pomôckami im uľahčíme ich prácu a tak napomôžeme k ceste ku ďalším úspechom.

Jeden z najobľúbenejších a najpredávanejších produktov si môžete pozrieť na tejto stránke

www.aqx.sk

 


SotesSanshaPortdanceSo Danca